Menu

Bediening

Rolluiktechniek biedt u diverse mogelijkheden om het rolsysteem zo gemakkelijk mogelijk te bedienen. Afhankelijk van uw situatie en het gewenste comfort, heeft u de keuze uit de volgende bedieningsmogelijkheden:

Somfy systeem

Het Somfy systeem biedt keuze uit twee verschillende aandrijvingen,
de radioaandrijving en de insteekaandrijving. Dit systeem kan altijd op een later moment uitgebreid worden en biedt diverse opties voor flexibele handzenders. Bovendien bent u verzekerd van een comfortabele bediening en bespaart u energie door rolluiken en jaloezieën automatisch te openen en sluiten op vooraf ingestelde tijden. Zo wordt de warmte overdag optimaal benut en blijft de kou ’s nachts buiten.

 

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Offerte aanvragen

Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan. Onze professionals staan voor u klaar! Vraag aan

Oximo RTS – radioaandrijving

De Oximo RTS is een radiogestuurde comfortoplossing, waarvoor een snelle en eenvoudige inbouw al voldoende is. De vensterbank kan op simpele wijze herkend worden via radiografische besturing. De bediening is gemakkelijk in gebruik en biedt bovendien de mogelijkheid meerdere rolluiken aan te sturen zonder daarvoor extra bekabeling aan te leggen.


Ilmo WT – slimme aandrijving

De insteekaandrijvingen van het Somfy systeem zijn zeer krachtig, nauwkeurig en stil. Een automatische herkenning van de vensterbank maakt de bediening van uw rolluik nog gemakkelijker. Het motoriseren van rolluiken en buitenjaloezieën is tevens simpel te voltooien. Indien de motor bekabeld is, is een automatische sturing met een tijdklok mogelijk. Dit is met name zinvol in geval van een bestaande installatie

 

Becker systeem – De Becker aandrijvingen worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

– In geval van nieuwbouw: groot assortiment aandrijvingen en sturingsmogelijkheden van de hoogste kwaliteit;
– In geval van renovatie: draadloze sturing waarbij de bekabeling tussen de bediening en de aandrijving uitblijft;
– Elektronische afschakeling van het rolluik blokkeert in geval van bevriezing en/of te grote krachtsinspanning voor de motor;
– Obstakelherkenning stopt de motor in geval van eventuele hindernissen.