Menu

Kleuren en coating

Rolluikentechniek levert rolsystemen van de hoogste kwaliteit en de mooiste vormgeving. U heeft bij ons niet alleen keuze uit bijna 50 kleuren voor uw rolpoort of rolluik, maar u bent tevens verzekerd van een fantastische weerbestendigheid, milieuvriendelijkheid en duurzame kleuren.

Diklak

Wij werken met zogenaamde diklak. Dit is een bijzonder slijtvast laksysteem op basis van een met polyamid veredeld polyurethaan (PU), dat onder andere krasvast en steenslagbestendig is. Door gedurende een speciale
voorbehandeling de diklak twee-laags op te brengen en in te branden, zijn een goede weerbestendigheid, milieuvriendelijkheid en kleurintensiteit gegarandeerd. Bovendien blijft de kleur ook behouden na langdurige blootstelling aan UV-straling.

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Offerte aanvragen

Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan. Onze professionals staan voor u klaar! Vraag aan

HWR Coating

“Highly weather resistant” (hwr) coating is wereldwijd de hoogste standaard voor het coaten van aluminium oppervlakten. Rolluikentechniek heeft om deze reden gekozen voor het gebruik van de hwr coatings van het merk Heroal. Deze lak voldoet aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals klasse 2 in de Qualicoat en tevens de GSB masterkwaliteit. Om aan deze eisen te kunnen voldoen wordt een lak onderworpen aan de zogenaamde “Florida verweringstest” en gedurende 36 maanden aan de natuurlijk hoge UV-straling van Florida blootgesteld. Indien de coating na deze maanden onbeschadigd is en er slechts kleine veranderingen aan het oppervlak hebben plaatsgevonden, wordt deze
aangemerkt als “highly weather resistant”, oftewel hoogweerbestendig. De Heroal hwr coatings hebben deze test glansrijk doorstaan en garanderen
zodoende een bestendigheid tegen circa 10 jaar Midden-Europese UV-straling.


Kleuren

Laat u overtuigen door de vele kleurmogelijkheden van Rolluikentechniek! U heeft de keuze uit maar liefst 30 RAL-kleuren, 25 structuurkleuren en 3 DB-kleuren. Zo past uw rolluik altijd bij de vormgeving van uw woning of kantoorpand.

 

RAL-kleuren

Kies uw favoriete kleur voor de kast, zijgeleiders en onderlat uit ons RAL-kleurenpalet. Deze onderdelen worden in de gewenste kleur gepoedercoat. Daarnaast heeft u de
mogelijkheid een kleur te kiezen voor het pantser. Zo geeft u uw huis, garage of winkelpand direct een nieuwe en frisse uitstraling!

 

 

kleuren

 

 

Structuurlak

Als alternatief voor het omvangrijke aantal RAL-kleuren, kunt u tevens kiezen voor een duurzame structuurlak. Wij coaten de oppervlaktes dan met een speciaal poeder in één van onderstaande 25 tinten.
 

structuur

 

DB Kleuren

Op zoek naar een speels effect voor uw rolluik of rolpoort? Kies één van de 3 DB-kleuren! Deze metallic coating reflecteert iedere keer weer anders in het licht en zorgt zo voor verrassende effecten.

 

db