Menu

Meetadvies

Het plaatsen van een rolluik vereist een nauwkeurige opname van de maten. Rolluikentechniek adviseert u graag op dit gebied! Om een offerte aan te vragen, kunt u onderstaand meetadvies aanhouden.

1.           Meet de breedtemaat in cm tussen de muren in. Tel hier 11 cm bij op vanwege de zijgeleiders (2 x 5,5 cm). In geval van een rolpoort telt u hier 15 cm bij op in plaats van 11 cm vanwege bredere zijgeleiders. U heeft nu de juiste breedtemaat.

2.           Meet de hoogte van het kozijn van de bovenkant van de muur tot aan de onderkant van de vensterbank in centimeters. U heeft nu de juiste hoogtemaat.

3.           Voer beide maten in bij uw bestelling. Bepaal tevens van buitenaf gezien of u het motorsnoer links of rechts door de muur wilt voeren. Dit snoer komt aan de achterzijde uit de kast.

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Offerte aanvragen

Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan. Onze professionals staan voor u klaar! Vraag aan

LET OP! Ga bij een scheve vensterbank uit van iets langere zijgeleiders. Tel hier de maat van de kast bij op door eerst de kastmaat te bepalen aan de hand van onderstaande tabel. U heeft nu de juiste hoogtemaat.

meetadvies